menu

Werkwijze website/software opleveren

Hoe gaan we te werk?

Al onze websites zijn ontwikkeld in samenwerking met onze Business Coach Laurens, Google medewerkers en zijn uitvoerig getest op een testpubliek bij handelaren en particulieren. Zo ben je zeker dat je website niet alleen gebruiksvriendelijk is maar ook actief zal meewerken om je zaak te doen groeien en de werking ervan te optimaliseren. 

Zo gaan wij aan het werk om je website op punt te zetten: 

  • Lifestylebooking zorgt voor de hosting van je website. Met onze hosting heb je de garantie dat je website maximaal beveiligd is. Ook volgen er regelmatig updates om beschermd te zijn tegen nieuwe virussen & hackers. Zo kunnen jij en je klanten zorgeloos gebruik maken van alle module’s.
Afbeelding


  • Een responsieve website designs zorgt dat je website op alle apparaten gebruiksvriendelijk is. 


Afbeelding
  • ‘IT coach’ Jordy van Lifestylebooking neemt contact op met een medewerker van Google, waarmee wij nauw samenwerken, die gespecialiseerd is in Tag Manager zodat de juiste code’s geïnstalleerd worden. Regelmatig voert Google aanpassingen door waardoor het noodzakelijk is om deze aan te passen. Indien er aanpassingen nodig zijn gaat Jordy aan de slag voor een update. Dit geeft jou website een voorsprong op 99% van de website van je conculega’s.
Afbeelding
  • Image Coach Danique’ zorgt ervoor dat je website de juiste uitstraling krijgt en past bij je zaak en zo het juiste doelpubliek aanspreekt. 
  • Social media is al jarenlang een specialiteit van het team van Lifestylebooking. Daardoor weten wij precies welke code’s wij moeten geïnstalleerd op jouw website. Deze code’s verhogen het rendement van toekomstige social media campagnes.


Afbeelding
  • ‘Content Coach Tineke’ neemt een interview af van jou. Nadien schrijft zij het juiste artikel voor op je website. Zo nemen je potentiële klanten kennis met jou  en weten ze wat jij hen kan bieden.
Afbeelding
  • ‘Business Coach Laurens’ komt bij je op bezoek om de juiste foto’s te maken die gepubliceerd worden bij je artikel en je website. Dit bezoek dient er ook voor om kennis te maken met hem zodat je Laurens beter leert kennen. Wij vinden een goed contact met onze partners heel belangrijk. Je hebt dan ook de tijd om alles nog eens te bespreken en je vragen te stellen. Hij kan je ook tips geven om je zaak te doen groeien. 
Afbeelding
  • Coach Sybil’ gaat samen met jou aan de slag zodat het boekingssysteem, webshop (in te vullen) volledig aangepast wordt aan jou zaak. Zij gaat je leren hoe je het systeem gebruikt en zij is ook je contact persoon indien je nadien vragen of hulp nodig hebt. 

Met dit complete software pakket heb je een moderne tool in handen waardoor je zelf in staat bent om de marketing van je zaak zo efficiënt te laten verlopen. Bovendien kan je systeem communiceren met het platform van Lifestylebooking zodat je in alle vrijheid en in totale controle nieuwe klanten kan aantrekken via bijvoorbeeld de ‘lastminute’s’ of via het online magazine met de artikels en de deals. 

Op de volgende pagina’s een samenvatting van wat deze module’s inhouden. Uiteraard mag je ons altijd contacteren voor meer uitleg.

- website module: https://academy.lifestylebooking.be/nl/news/website

- webshop module: https://academy.lifestylebooking.be/nl/news/webshop

- online agenda: https://academy.lifestylebooking.be/nl/news/online-agenda

- workshops: https://academy.lifestylebooking.be/nl/news/workshops

- cadeaubonnen: https://academy.lifestylebooking.be/nl/news/cadeaubonnen

- deals: https://academy.lifestylebooking.be/nl/news/deals

-kassa:https://academy.lifestylebooking.be/nl/news/kassa

Bekijk hier alle prijzen en formules

VRAGEN
over onze software of marketing?
PRIJZEN
bekijk alle prijzen en formules

Verder lezen

Messenger logo
Chat