menu
Reviews
.
24/09/2021
Ik had eigenlijk net een nieuwe website gemaakt, waar ik 2 jaar aan bezig ben geweest, voor ik met Wouter in contact kwam. Maar het liep allemaal niet zo vlot met die website. Het grote verschil bij Lifestylebooking is dat jullie ook op sociale media inzetten. Ik merkte meteen dat ik meer aanmeldingen kreeg, vragen, online boekingen en nieuwe klanten. Vanaf het begin al, dat viel mij heel hard op. Bedankt voor alles! Groetjes Elke van Wellness oase Anahata
.
23/09/2021
In september hebben we terug een grote sprong gemaakt dankzij een google campagne. Waardoor we in het najaar opnieuw een serieuze groei kenden. Eén jaar later, kunnen we zeggen dat onze omzet vervijfvoudigd is ten opzichte van het jaar voordien. En run ik nu vanaf april 2021 zelfs fulltime Health in a Box.”
Rustpunt Mechelen R.
02/12/2020
“Lifestylebooking heeft die extra zet gegeven om meer en nieuwe klanten te bereiken dankzij de deals en het artikel. De helft van de mensen komt daarna terug en zo groeit mijn vast klantenbestand. Hierdoor worden mijn maandelijkse inkomsten stabieler en kon ik de stap zetten om nu 100% te doen wat ik graag doe. Ik had het gehoopt, maar nooit gedacht dat het zo snel zou gaan.
schoonheidsinstituut Amelie D.
02/12/2020
Na 1 à 2 jaar had ik een vast en terugkerend cliënteel opgebouwd. Zonder Lifestylebooking was dit nooit zo vlug gelukt. In drukke periodes zit ik meestal al een paar weken op voorhand volgeboekt.”
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat