menu

Wie is Lifestylebooking.be ?

De missie van Lifestylebooking is: ‘Transform your Business, Transform your Lifestyle.’ Business coaches Laurens en Wouter kaderen hoe Lifestylebooking de afgelopen jaren getransformeerd is van een online magazine naar een all-in online marketing bedrijf, software & business coaching. Lifestylebooking heeft alle expertise onder één dak om jouw bedrijf te laten groeien dankzij de juiste tools en coaches.

“95% van de tools en begeleiding die je nodig hebt voor je zaak, bieden wij aan. Dit gaat van een goede website, boekingssysteem, webshop, sociale media campagnes, publireportage met foto’s, grafisch ontwerp, mailings, software, IT-ondersteuning,... tot zelfs personal coaching. Wij hebben verschillende mensen onder één dak en zetten de juiste coach in op de juiste plaats. Dat is een stuk goedkoper dan dat je als ondernemer bij 10 verschillende leveranciers zit met contracten. Wij bouwen daarom een goede vertrouwensrelatie op met onze partners. Als bedrijf moet je constant in beweging blijven, dat hebben wij zeker ook gevoeld het afgelopen jaar.

Afbeelding

“Niet iedereen kan even goed zijn in alles of over de juiste kennis beschikken. Vaak ontbreekt het ook aan tijd om alles zelf te doen voor je eigen zaak. Je begint vaak klein, maar wilt toch ook groeien. Op een bepaald punt moet je zaken uit handen geven, en dan is het zo dat we bij Lifestylebooking de juiste coaches hebben met elk hun expertise binnen hun domein. Wij geven onze partners de gepaste ondersteuning om hun business te transformeren om die groei te kunnen realiseren. Door een gratis 360° analyse komen we te weten wat jij juist nodig hebt. Waar zitten je sterktes, of zwakke punten. Maar ook de mogelijkheden of valkuilen waarvoor je moet opletten”, legt business coach Laurens uit.

Met deze 4 pijlers staat we je graag ten dienste;


Wij hebben een all-in-one software pakket ontwikkeld voor diverse sectoren waarbij alle modules, zoals Websitekassawebshop, stockbeheer, online agendaworkshopsen nog veel meer, met elkaar communiceren. 

Een goed werkend en efficiënt software pakket kan je zien al een extra werknemer die je werk uit handen neemt en geld voor je verdient.​​​​​​​Lees meer


Dankzij onze ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van online marketing. En daar zijn we dan ook trots op.

Succesvolle ondernemers specialiseren zich in hun vakgebied en beseffen dat marketing een vak apart is, waar zij professionele ondersteuning bij kunnen gebruiken. En daar komen wij in het verhaal, om je te helpen om je zaak te doen groeien!​​​​​​​ Lees meer 


In deze moderne tijden moet je als handelaar continu transformeren om nog maar enigsinds mee te kunnen met de snelle veranderingen die plaatsvinden op gebied van vb social media en IT. Heb je niet de tijd om elke haverklap een nieuwe cursus te volgen op vlak van social media, maar wil je gewoon hulp krijgen bij uw praktische vragen? Onze coaches staan voor je klaar om je te helpen bij uw praktische vragen of om je het werk uit handen te nemen waar je zelf geen tijd voor hebt. Lees meer 


Jouw logo, website en keuze van kleuren weerspiegelen wie je bent en waar je voor staat. Een professionele huisstijl komt geloofwaardig over en vergroot je naamsbekendheid.

Bij Lifestylebooking kan je terecht voor al je offline-en online communicatie en drukwerk.

​​​​​​​Lees meer 

GRATIS 360° ANALYSE
Krijg inzicht in de mogelijkheden die Lifestylebooking je kan bieden
MEER INFO?
Wens je meer uitleg of een vrijblijvende demo?

Verder lezen

Messenger logo
Chat