menu

Prijzen en mogelijkheden online marketing

SUCCES VAN ONZE MARKETINGSTRATEGIE BIJ LIFESTYLEBOOKING

Dankzij onze ervaring met de succesvolle marketingstrategie van ons online Lifestyle magazine van Lifestylebooking, en de aangesloten partners zijn wij dé specialist op het gebied van online marketing. En daar zijn we dan ook trots op.

Wist je dat het verschil in succes vaak te wijten is aan het uitbesteden van werk waarin je minder passie, kennis en ervaring hebt?

Succesvolle ondernemers specialiseren zich in hun vakgebied en beseffen dat marketing een vak apart is, waar zij professionele ondersteuning bij kunnen gebruiken. En daar komen wij in het verhaal, om je te helpen om je zaak te doen groeien!

Afbeelding

Wanneer je interesse hebt in een samenwerking met Lifestylebooking, gaat onze coach samen met jou eerst een gratis en vrijblijvende online 360° analyse uitvoeren. Tijdens deze analyse bespreken we samen jouw doelen en wat precies jouw verwachtingen zijn.

Aan de hand van deze informatie werken wij een voorstel op maat uit, met een marketingstrategie die binnen je budget ligt. Deze strategie kan bijvoorbeeld bestaan uit een reclamecampagne in ons magazine, Google Ads campagne of een social media campagne, of misschien heb je wel nood aan extra software om je zaak naar een hoger niveau te tillen. 

MAANDELIJKSE OPVOLGING

Na dit voorstel plant de coach een nieuwe afspraak met je in. Tijdens deze online afspraak kan jij al al je vragen en opmerkingen bespreken. Daarna heb je alle vrijheid om te kiezen om al-dan-niet verder met ons samen te werken.

Bij een samenwerking is er elke maand een opvolgmoment met je coach. Tijdens deze online meeting bespreken we de resultaten en of er eventueel aanpassingen nodig zijn. Zo kunnen we onze strategie bijsturen voor optimale resultaten.

Bekijk hier hoe we stap-voor-stap te werk gaan bij een online marketing traject. 

Al onze samenwerkingen zijn maandelijks en kosteloos opzegbaar. Zo ben je zeker dat je coach altijd op het scherpst van de snee werkt om de gemaakte doelen te bereiken.

​​​​​​​OVERZICHT MOGELIJKHEDEN & PRIJZEN ONLINE MARKETING

- Servicepakket: €95/uur ( min. 1u/maand ) 

 mogelijkheden zijn: bespeken doelstellingen, instellen en opmaken van campagnes, opvolging, rapporteren en bespreken van de resultaten. Bestel hier je servicepakket

- Marketingkanalen: vrij te bepalen en in overleg met je business coach. Mogelijkheden zijn: Google, Facebook, Instragram, youtube, tiktok, ...

- Marketingbudget: vrij te bepalen. 15% commissie op het uitgegeven social media marketingbudget. Budget afhankelijk van verwachtingen, advertentieregio, grootte van de doelgroep, etc.

- Deals verkopen op Lifestylebooking: 15% commissie, 0% op deals via eigen software

- Last-minute boekingen via Lifestylebooking: 0% commissie

- Artikel met foto's in Lifestylebooking Magazine: €449 zonder software van LSB, €0 met software van LSB

Wil je ook een regionale of nationale promotiecampagne voor je zaak? Bestel hier alvast je artikel met foto's. 

- Email-marketing servicepakket: €95/uur ( gemiddeld 1u/nieuwsbrief ) 

mogelijkheden zijn; bespreken inhoud, copywriting, foto's uitzoeken, opmaken nieuwsbrief en versturen in Mailchimp, bespreken resultaten, opmaak template in huistijl, automatisering van nieuwsbrieven in Mailchimp, ... 

Interesse om je mailings uit handen te geven? Bestel hier je servicepakket. 

GRATIS 360° ANALYSE
Krijg inzicht in de mogelijkheden die Lifestylebooking je kan bieden
MEER INFO?
Wens je meer uitleg of een vrijblijvende demo?

Verder lezen

Messenger logo
Chat